вівторок, 27 травня 2008 16:12

Перцівку розводять соком журавлини

Киянин Руслан Градов, 23 роки, перцеву горілку розводить соком.

— У мене часто болить горло, але пігулки пити страх як не люблю, — ділиться Руслан. Шия чоловіка обмотана теплим шарфом.

Градов купує в магазині півлітрову пляшку горілки, на дні якої плаває червоний перець. Повільно випиває її півчарки. За хвилину запиває коктейлем. Для цього змішує у рівних пропорціях перцівку і сік журавлини.

— Особливо коктейль смакує з кубиками льоду, — каже.

Руслан називає свій напій "Винищувачем хворі".

Зараз ви читаєте новину «Перцівку розводять соком журавлини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі