понеділок, 21 жовтня 2019 05:50

Печінковий салат заправляють соєвим соусом

— Восени організм потребує поживної їжі, — каже 28-річна Анна Кіюн зі Львова. — Урізноманітнила раціон салатом із печінки та руколи. Готую за півгодини.

160 г печериць нарізує тонкими пластинами.

— Обсмажую печериці в ­оливковій олії до золотавого кольору. Солю та додаю 70 грамів гірчиці в зернах. Вливаю чайну ложку бальзамічного оцту й столову — соєвого соусу.

Усе перемішує і знімає з вогню.

— Нарізую кубиками півкілограма курячої печінки, очищеної від прожилок. Викладаю на розігріту сковорідку з оливковою олією та обсмажую 3-4 хвилини. Додаю обсмажені гриби, перемішую, знімаю з плити.

Пучок руколи миє й обсушує.

— Розкладаю руколу на широке блюдо. Поверх — підсмажену печінку й гриби. Поливаю все соусом, який утворився під час смаження. Посипаю ложкою кунжуту. За потреби ще вливаю соєвий соус. Салат подаю теплим, — каже Анна Кіюн.

Зараз ви читаєте новину «Печінковий салат заправляють соєвим соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі