середа, 23 липня 2008 15:31

Пасажири першого класу їстимуть роли з лосося

Шеф-кухар бернського готелю "Беллеву Пелас" склав меню для пасажирів швейцарських авіаліній. Урахував смаки туристів, які є відвідувачами ресторану. Нові страви подаватимуть у літаках майже до кінця серпня.

У меню для пасажирів першого класу — роли з лосося, форелі й фенхеля, м"ясні медальйони, свіжі овочі й салат "Жюльєн".

Для тих, хто літає в бізнес-класі, стюардеси пропонують теляче філе, обсмажене на грилі з кедровими горішками, невеликі круглі кабачки рондині, фаршировані прянощами і сиром рикотта. На десерт пасажири отримують кращі сорти швейцарського сиру, мигдальні булочки та фруктово-ягідний мус.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири першого класу їстимуть роли з лосося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі