четвер, 19 лютого 2009 16:58

Овочі у вітамінний салат ріжуть тонко

— Наш правильно нарізаний салат рекомендуємо всім, незалежно від кулінарних уподобань, — зауважує шеф-кухар і власник ресторанів авторської кухні "Кушавель" Олег Шейнкер, 36 років. — Цей вітамінний коктейль доповнить як рибну, так і м"ясну страву.

Особливість салату в тому, що його треба їсти одразу після приготування. Овочі ріжуть тонко — невеликими смужками.

До одного помідора Олег додає порізані соломкою огірок і білу редиску дайкон, кільця чорних маслин і червоний солодкий перець теж соломкою. Все це збризкує лимонним соком, заправляє оливковою олією, перемішує і перекладає на таріль. По колу викладає кубики сиру фета, на кожен із них крапає трохи соусу песто.

Зараз ви читаєте новину «Овочі у вітамінний салат ріжуть тонко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі