понеділок, 16 липня 2007 15:29

Олег Буров тушкує кальмари у томаті

37-річний киянин Олег Буров свіжоморожені кальмари тушкує у томатному соусі.

— Кальмари ріжу кільцями, солю і смажу в олії, — каже Олег. — Потім додаю томатного соусу. Сковорідку накриваю кришкою і тушкую до готовності.

Кільця кальмарів у томаті Буров їсть із картопляним пюре, салатом зі свіжих овочів, зеленню.

— У спеку нема нічого кращого на обід, ніж окрошка, вермішель і кальмари, — усміхається киянин.

Зараз ви читаєте новину «Олег Буров тушкує кальмари у томаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі