пʼятниця, 15 квітня 2011 03:30

Охолоджену каву змішують із пивом

— Друг працює у міжнародній торговельній компанії, їздить по світу, — говорить киянин 31-річний Степан Снокальський. — Недавно привіз із Гаваїв пляшку кавового пива.

До напою підмішують натуральні мелені зерна, вирощені в африканській Руанді. Пиво містить 4% алкоголю, який повністю нейтралізується кофеїном.

— Дуже цікаве на смак, але толку від нього мало. Сп'яніти неможливо.

Змішувати пиво із кавою навчилися й британці. Для напою охолоджують 100 г заварної кави. В іншій посудині змішують по 100 г світлого і темного пива, додають 60 г бренді. Збивають міксером із чотирма кубиками льоду та 2 л. цукру. Суміш зливають у високі склянки, прикрашають збитими солодкими вершками.

— У США продають пиво зі смаком піци. До напою додають помідори, базилік, часник та орегано.

Зараз ви читаєте новину «Охолоджену каву змішують із пивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі