четвер, 07 лютого 2008 14:43

Нові японські десерти: полуниця з шоколадом і яблука з вином

Японська компанія "FCOM" виготовила десерт — гібрид полуниці й білого шоколаду. Новинка має вигляд сушеної полуниці. Її волокна містять білий шоколад. Він влитий у ягоду.

— Ми створюємо нові продукти харчування — складні й незвичні, що поєднують кілька продуктів, — ділиться віце-президент компанії Норімітсу Камесіма.

Незабаром компанія випустить яблука з червоним вином і смородину з шоколадом.

Зараз ви читаєте новину «Нові японські десерти: полуниця з шоколадом і яблука з вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі