четвер, 03 травня 2007 18:21

Назву горілки вибирали із 3075 варіантів

У травні в магазинах з"явиться горілка від дніпропетровської компанії "Алеф-Виналь" — "Українка". Цю назву виробники вибрали із 3075 пропозицій.

— Горілка виготовлена за старовинним козацьким рецептом на основі меду, імбиру, кмину, вівсяних пластівців, житніх сухарів, м"яти, чорного та червоного перцю, — розповідає Анатолій Коган із компанії "Алеф-Виналь". — Щоб вибрати назву, ми проводили дегустації та опитували людей, покупців у магазинах. Вони її називали —  "прочуханою", "небокраєм", "ясенькою", "ядрицею". Зрештою, ми вибирали з двох назв "Українка" та "Дев"ятий вал".

Новинка продаватиметься в півлітрових пляшках зі срібним або золотим ковпачком. Він зроблений, як купол храму, всередині є дозатор. "Українка" буде шести видів: "Звичайна", "Традиційна", "Європейська", "Слов"янська" (срібні), "Власність країни" та "Слава держави" (золоті). Коштуватиме близько 17 грн.

Зараз ви читаєте новину «Назву горілки вибирали із 3075 варіантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі