вівторок, 12 лютого 2008 14:14

Малюнок на капучино наносять молоком

Автор: фото: REUTERS/Nick Cubbin Handout
  Збитими вершками капучино прикрасили на світовому чемпіонаті з кави, що відбувся торік у Сіднеї
Збитими вершками капучино прикрасили на світовому чемпіонаті з кави, що відбувся торік у Сіднеї

У столичній мережі кав"ярень "Кофе Хаус" капучино подають із намальованим на пінці серцем.

— Часто каву з сердечком замовляють для коханих чоловіки, ще й записку просять під чашку підкласти, — ділиться менеджер Тетяна, 23 роки, з "Кофе Хаус" на вул. Б. Хмельницького, 30/10, що за оперним театром. — Молоком малюємо одне чи кілька сердець, які ніби пульсують.

Малюнок на збитій пінці капучино може зберігатися понад 5 хв. Його наносять молоком за допомогою молочника. Окрім сердець, на каві малюють гілки, квітки.

— Серце — логотип нашої компанії, то й чашки в нас із сердечками, — додає Тетяна.

Капучино у кав"ярні коштує від 16 грн. Малюнок на ціну не впливає. Дорожчає напій залежно від наповнювачів.

Намалюють серце на каві і в "Кофе Град" на просп. Героїв Сталінграда, 24а.

— Приходьте, намалюю — якраз працюю на День закоханих, — запрошує до кав"ярні Євген. — Для всіх ми таку каву не готуємо. Попросите — зроблю.

Євген обіцяє намалювати серце на будь-якій каві. Малюнок протримається кілька хвилин. Така кава обійдеться на 5 грн дорожче. Найдешевша коштує 8 грн.

Киянка Галина Сахно, 33 роки, романтичний напій для чоловіка Андрія готує вдома. На зварену чорну каву жінка видавлює вершки з балончика. Малюнок наносить тертим шоколадом.

— Шоколадною стружкою можу викласти будь-що, але це треба робити швидко, — каже Галина. — Найчастіше підношу чоловікові серце.

Зараз ви читаєте новину «Малюнок на капучино наносять молоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі