понеділок, 06 квітня 2020 00:40

Лимонний лікер замішують на пудрі

— Апетит пробуджую лимонним лікером. Рецепт простий, складники доступні. Напій походить з Італії. Пахне цитрусами й має густу консистенцію, — розповідає Галина Дерманська, 48 років, із Хмельницького.

— Мию шість лимонів. Знімаю шкірку овочечис­ткою чи гострим ножем. Зрізаю лише жовту частину, бо біла зробить напій гірким. Цедру кладу в банку й заливаю 700 мілілітрами горілки. Накриваю, на­стоюю­ два тижні. Щодня струшую. Наприкінці лікер має загус­нути. Тоді наливаю пів літ­ра води, сиплю 450 грамів цукрової пудри. Перемішую і ставлю у холодильник на два-три дні. Пудру не треба замінювати цукром. Він крупний і доведеться нагрівати, щоб розчинити.

Зараз ви читаєте новину «Лимонний лікер замішують на пудрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі