понеділок, 06 серпня 2007 16:34

Кожен овоч для рагу обсмажують окремо

Віра Коваль, 59 років, з Ольшаниці Рокитнянського району на Київщині готує рагу з молодим буряком. Про це вона написала в листі до редакції.

Віра Тимофіївна обсмажує на сковороді по черзі столовий буряк, картоплю, моркву, цибулю, кабачок (овочі ріже кубиками). Посмажене складає шарами в каструльку, додає капусту й трохи томатного соусу. Наверх кладе сметану, посипає приправою "Мівіна", солить і вливає небагато води.

За 30 хв. на маленькому вогні буде готова пречудова страва, запевняє Віра Коваль.

Зараз ви читаєте новину «Кожен овоч для рагу обсмажують окремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі