четвер, 09 жовтня 2008 18:54

Ковбаса з морських водоростей багата на вітаміни

Німець Ремі Бьотчер, 51 рік, із міста Мюнстер розробив корисний замінник м"яса з морських цукрових водоростей.

Ковбаса з них багата на вітаміни, мікроелементи, білок, антиоксиданти й мінерали. Новий продукт не містить жиру.

— Маю віденську ковбасу, сосиски звичайні і з приправою карі, рублені котлети, — каже Бьотчер. Він 8 років намагався знайти основу з білка, зерна, рапсової олії, прянощів, води й водоростей.

Сосиска з водоростей з карі нагадує м"ясну. Але на смак інша.

Винахід німець запатентував. Продає ковбасу з водоростей через Інтернет. Має замовлення з-за кордону.

Зараз ви читаєте новину «Ковбаса з морських водоростей багата на вітаміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі