— Коли хочеться щось смачного, а грошей обмаль, готую котлети з консервів, — усміхається білява студентка Лілія Сторчак, 21 рік. Вона разом із подружками знімає у столиці однокімнатну квартиру.
Ліля викладає у глибоку миску банку сардин. Каже, що підійдуть будь-які рибні консерви з олією. Додає 1–1,5 склянки вареного рису, чотири-п"ять варених тертих картоплин. Вбиває у фарш одне-два яйця, солить, перчить.
— Фарш разом із великою цибулиною двічі пропускаю через м"ясорубку, — додає дівчина. — Коли ліньки, просто все перемішую руками. Цибулю тру з картоплею на терці.
Із фаршу Ліля формує котлети, панірує їх у борошні і смажить на олії. До такої страви гарніру не готує. Їсть усе з легким салатом зі свіжої капусти.
Коментарі