понеділок, 08 грудня 2008 16:05

Космічне пиво випробували на добровольцях

Японська пивоварна компанія "Саппоро" представила ексклюзивне космічне пиво. Його дегустація має відбутися у січні. Напій зварили з третього урожаю ячменю, який упродовж п"яти місяців перебував у російській частині Міжнародної космічної станції.

— У складі пива тільки ячмінь, — каже представник компанії Юнісі Ісікава.

Нове пиво вже перевірили на мікроби. Його дали скуштувати лабораторним тваринам і добровольцям із компанії-виробника.

Космічне пиво має міцність 5,5%. Поки що його зварили 100 л, але японці хочуть запровадити напій у масове виробництво.

Зараз ви читаєте новину «Космічне пиво випробували на добровольцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі