понеділок, 12 жовтня 2020 06:35

Коктейль посипають кокосовою стружкою

— Наливок не бовтаю, бо хто їх питиме, коли є коктейлі. Ті легко готуються, справиться навіть не професіонал, — розповідає Оксана Мирвода, 33 роки, з села Цвітоха Славутського району Хмельницької області.

Для коктейлю "Французький поцілунок" запарюю склянку кави 15 хвилин. Зливаю гущу й напій охолоджую. Вливаю 80 мілілітрів коньяку, всипаю дві чайні ложки цукру. Додаю по 50 мілілітрів кавового лікеру та жирних вершків. Добре змішую у пляшці чи блендері з двома жменями льоду. Переливаю у високі склянки й кладу по столовій ложці морозива. Прикрашаю кольоровою кокосовою стружкою.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль посипають кокосовою стружкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі