понеділок, 18 червня 2007 16:07

Київське шампанське закорковують португальською пробкою

Київський завод шампанських вин "Столичний" почав закорковувати пляшки пробками із зображенням логотипу підприємства.

— Вісім різновидів "Українського" шампанського і чотири "Золотого" тепер мають фірмові корки, — розповідає Поліна Корчева, 21 рік, представниця КЗВШ.

Їх для заводу виготовляє з кори коркового дуба португальська компанія. На це йде понад рік. Спочатку деревину шість місяців сушать на плантаціях, півроку обробляють на заводі. Потім місяць тримають у спеціальному, ізольованому від світла, приміщенні.

Зараз ви читаєте новину «Київське шампанське закорковують португальською пробкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі