понеділок, 12 червня 2017 07:05

Гусячу печінку тушкують у молоці

— Гусяча печінка буде ніжна лише в молоці, — каже 37-річна Карина Хомутюк із Бердичева Житомирської області. — Для аромату додаю гвоздику.

Печінку й сало з одного гусака заливає в окремих мисках холодною водою на годину. Зливає рідину. Сало ріже кубиками й розділяє на дві купи. Одну кладе в каструлю з товстим дном. Його накриває печінкою. Вкидає три бутони гвоздики. Зверху — решту сала. Заливає склянкою молока й накриває кришкою.

Вмикає невеликий вогонь і ставить тушкуватися. Чекає, доки молоко випарується. Перекладає печінку в глибоку миску. ­Солить і перчить. Жир далі топить на плиті. Заливає ним печінку й охолоджує.

Зараз ви читаєте новину «Гусячу печінку тушкують у молоці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі