понеділок, 18 листопада 2013 05:45

Горілку заливають соком апельсина

— Друг працює барменом у кафе. Часто вчить мене готувати вдома цікаві коктейлі. Минулого тижня показав, як робити напій із горілки й апельсинового соку. Такий добре освіжає у спеку, — каже 22-річний Роман Мельник із райцентру Бровари на Київщині.

Складові коктейлю перемішує у пластиковій пляшці. На одну порцію заливає в неї 50 г охолодженої горілки, 200 г апельсинового соку. Додає чайну ложку цукру. Міцно закручує кришку і трусить до однорідності.

— У склянку кладу сім кубиків льоду, заливаю їх сумішшю з пляшки. Для краси оздоблюю вінця листочком м'яти. Подаю, доки лід не розтанув.

Зараз ви читаєте новину «Горілку заливають соком апельсина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі