понеділок, 26 лютого 2007 14:47

Горілка у кристалах коштує 5 гривень

"Горілку у кристалах" привезли до Львова з Черкащини торговельні представники фірми "Гревіті". 200-грамові пластикові стаканчики з десертом-желе можна було купити на виставці "Продекспо" за 5 грн. На кришці зазначено вміст алкоголю — 8%.

— Спершу поставте його на півгодини у холодильник, — радить торговельний представник 23-річна Тетяна Учащіна. — Охолоджена смакуватиме краще.

"Горілка у кристалах N8" має смак грейпфрута. Були також мультифруктові та лимонні десерти. Грейпфрутовий десерт має червоний колір, на смак гіркуватий. Алкоголь не відчувається.

— Цілу упаковку з"їсти тяжко, — каже 20-річний студент Артем Хутчій. — Не п"янієш, а так ніби випив пляшку пива. Піднесення триває недовго, але й похмілля нема.

Дівчатам десерт не дуже подобається: занадто солодкий, та й аромат мало нагадує натуральний. Через 20 хв. при кімнатній температурі залишки желе перетворилися на рідину.

Зараз ви читаєте новину «Горілка у кристалах коштує 5 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі