четвер, 16 серпня 2007 08:30

Горілка "Хортиця" - абсолютна якість назавжди

 
Часто купити якісний продукт дешевше, ніж боротися з наслідками неякісного вибору. Якщо ви дорожите здоров"ям – не експериментуйте! Адже багато виробників, пропрацювавши на ринку рік та здобувши довіру споживача, – починають халтурити! Особливо жахливі наслідки вживання неякісного алкоголю!

Адже недобросовісний виробник, не переймаючись здоров"ям споживача, додає спирт нижчого класу, недоочищує воду, економить на тарі та захисті від підробок. Від цього страждає не лише якість продукції, а й репутація торгової марки.

Зовсім інша справа - бренди з іменами вже відомими не тільки в Україні, а й  усвіті! Це товари перевірені часом. Репутація української ТМ "Хортиця" приклад тому. На відміну від товарів-одноднівок, горілка "Хортиця", прийшла надовго і всерйоз. Лідируючи на ринку з часткою в 28%, виробник продовжує вкладати гроші майбутнє: впроваджує передові технології виробництва та вдосконалює систему контролю якості. У результаті, ЛГЗ "Хортиця" – залишається одним із найсучасніших і високотехнологічних підприємств галузі. Основа ТМ "Хортиця" - тільки кращий спирт класу "Люкс" та вода з кришталево чистого артезіанського джерела. Абсолютна якість ТМ "Хортиця" підтверджена понад 200-ми медалями, завойованими на престижних міжнародних конкурсах. Досягнувши всесвітнього визнання, горілка "Хортиця" зробила все, аби захистити себе від підробок! І результат - за час існування ТМ не було зафіксовано жодного випадку підробки. Цей факт, унікальний для українського ринку, підтверджує Головне управління з захисту прав споживачів.

Слідуючи своєму основному принципу горілка "Хортиця" зберігає незмінним абсолютну якість продукції ось уже три роки. У цьому особисто може переконатися кожен, порівнявши "Хортицю" з будь-якою іншою горілкою, навіть "Преміум" класу! Мільйони людей у всьому світі (продукція експортується до 45 країн) вибирають "Хортицю".


 

Чому якість горілки знижується?

 

Чому якість горілки "Хортиця" не може зіпсуватися?

 

Заводське устаткування старіє та зношується.

 

Модернізація устаткування на ЛГЗ

"Хортиця" має системний характер і відбувається кожні півроку. Підприємство оснащене устаткуванням світових лідерів виробництва, тому є найсучаснішим і високотехнологічним у галузі.

 

Прагнучи заощадити, інші виробники скуповують спирт у різних постачальників. Таким чином використовують сировину нижчої якості.

ТМ

"Хортиця" з моменту початку виробництва співпрацює з одним виробником, використовуючи виключно високоякісний зерновий спирт класу "Люкс"  – найкращий, за оцінкою дегустаційної комісії держконцерну "Укрспирт".

 

Виробники не впроваджують у виробництво нові технології,  що відповідають останнім світовим вимогам.

 ЛГЗ

"Хортиця" постійно впроваджує інновації у виробництво. Ексклюзивна технологія мікродруку відтепер використовується при нанесенні голограми на ковпачок. Мікротексти та нанотексти, що присутні на голограмі, можна розгледіти лише під мікроскопом. Цей неповторний винахід має ще п"ять захисних елементів, підробити які неможливо.

 

Співпраця з дилерськими структурами призводить до появи у продажу фальсифікату

 

Пряма система продажів: ЛГЗ

"Хортиця" – покупець,  на всій території України виключає потрапляння продукції до третіх рук і гарантує оригінальну якість горілки "Хортиця"!

 

Недостатня захищеність продукції призводить до появи підробок.

 

Унікальна програма "7 ступенів захисту якості" робить підробку просто неможливою!   Кожна пляшка горілки "Хортиця" має свій ексклюзивний ідентифікаційний номер, який наноситься лазерною установкою та зберігається в комп"ютерній базі заводу. Для виготовлення етикетки застосовується та ж технологія, що й при виготовленні грошових знаків. За час існування бренду не було зареєстровано жодного випадку підробки. Це підтверджують офіційні дані Головного управління з захисту прав споживачів

Зараз ви читаєте новину «Горілка "Хортиця" - абсолютна якість назавжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі