понеділок, 30 липня 2007 14:33

Фруктовий салат заливають морозивом

— Улітку намагаюся їсти побільше вітамінів, вигадую різні фруктові салатики, — ділиться киянка Світлана Іванько, 26 років. — Люблю фрукти з морозивом.

Світлана купує банан, ківі, лимон, апельсин чи мандарин. Очищені фрукти нарізає кубиками, а лимон без цедри — ще дрібніше. Змішує все і викладає у високий прозорий бокал. Зверху заливає підталим морозивом.

— Із найдешевшим вершковим морозивом дуже смачно, — каже Світлана. — Днями почала готувати такий салат з яблука, груші та дині. Можу персика чи нектарину додати. Люблю фруктові салати з кислинкою. Якщо яблуко не кисле, обов"язково додаю лимон.

Ласунам Іванько радить посипати фрукти цукровою пудрою. Салат треба їсти відразу, доки фрукти не пустили сік.

Зараз ви читаєте новину «Фруктовий салат заливають морозивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі