четвер, 13 вересня 2007 19:23

Фарширований перець нарізають тонко

Киянка Оксана Хворост, 24 роки, солодкий перець фарширує вершковим маслом з сиром.

— На ринку вибираю невеличкі перчинки, — розповідає Оксана. — Намагаюся, щоб вони були різного кольору — червоні, жовті. Тоді страва буде гарна.

Оксана тре на морквяній терці заморожений плавлений сирок і кілька зубчиків часнику. Перемішує все з м"яким вершковим маслом, наповнює вичищені перчинки і ставить у холодильник.

За кілька годин масло в фаршированому перці затвердіє. Оксана нарізає його тоненькими кружечками й викладає на скибки батона.

Зараз ви читаєте новину «Фарширований перець нарізають тонко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі