понеділок, 18 листопада 2019 00:00

Джин і бренді роблять дистилятором

— Дистилятор дає змогу готувати в домашніх умовах будь-які спиртні напої. Горілку, сидр, кріплені вина, віскі, кальвадос, настоянки, бальзами, наливки, лікери. А також міцніші — бренді, ром і джин. І це якісний продукт, а не підробка, — каже інженер-технолог 31-річний Артем Урусов із Харкова.

Після двох перегонок на дистиляторі отримують чистий спирт без сліду сивушних масел і сторонніх запахів. Максимальна міцність — 96,6%. У середньому з 1 кг цукру на виході отримують 1 л 40-градусного продукту.

— Виготовляють дистилятори із харчової нержавіючої сталі. Матеріал довговічний, стійкий до агресивних середо­вищ. Навіть якщо такий апарат використовувати щодня, прослужить багато років.

Зараз ви читаєте новину «Джин і бренді роблять дистилятором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі