вівторок, 22 січня 2008 14:41

Для начинки перекручують сирий горох

— Пиріжки смачніші з сирим горохом, а пончики — з вареним, — каже 69-річна Надія Лущинська з села Чемериси-Барські Барського району на Вінниччині. — Горох тричі на м"ясорубці перекручую.

Для начинки у дріжджові пиріжки жінка замочує горох у воді. Коли боби стануть м"які, тричі перекручує на м"ясорубці. А потім розтирає у макітрі, щоб не було грудок. До гороху додає кашку тертої цибулі, перемішує і начиняє пиріжки.

— Не бійтеся, горох добре пропечеться, — додає Надія Григорівна.

Пончики в олії смажаться швидко, тому господиня їх начиняє розтертим вареним горохом з тертою цибулею.

Зараз ви читаєте новину «Для начинки перекручують сирий горох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі