Киянка Марія Коваль, 34 роки, не любить коньяк. Але залюбки випиває кілька келихів грогу — напою з коньяком. Для коктейлю півлітрової пляшки їй вистачає на місяць.
— Із подругою Маргаритою, як збираємося в мене на кухні, замість кави п"ємо грог, — розповідає Коваль.
На порцію Марія бере склянку мінеральної води, півсклянки коньяку, 1 ст. ложку фруктового сиропу і кілька кубиків льоду.
— Лід у мене завжди в холодильнику є — на всяк випадок, — веде далі жінка. — Раптом гості нагрянуть — я їх коктейльчиком чи коньяком із льодом пригощу.
Марія кладе лід у високі келихи. Наливає холодну мінералку, змішаний із коньяком сироп і подає до столу.
×
Коментарі