понеділок, 21 квітня 2008 16:00

Для грогу коньяк розводять мінеральною водою

Киянка Марія Коваль, 34 роки, не любить коньяк. Але залюбки випиває кілька келихів грогу — напою з коньяком. Для коктейлю півлітрової пляшки їй вистачає на місяць.

— Із подругою Маргаритою, як збираємося в мене на кухні, замість кави п"ємо грог, — розповідає Коваль.

На порцію Марія бере склянку мінеральної води, півсклянки коньяку, 1 ст. ложку фруктового сиропу і кілька кубиків льоду.

— Лід у мене завжди в холодильнику є — на всяк випадок, — веде далі жінка. — Раптом гості нагрянуть — я їх коктейльчиком чи коньяком із льодом пригощу.

Марія кладе лід у високі келихи. Наливає холодну мінералку, змішаний із коньяком сироп і подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «Для грогу коньяк розводять мінеральною водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі