понеділок, 12 березня 2007 17:21

Cалат із фруктів корисний навесні

40-річна киянка Ілона Медведєва для 16-річного сина Сашка готує фруктовий салат. Каже, що це дуже корисно, коли немає вітамінів.

Шматочками ріже ананас, яблука, мандарини, апельсини та ківі. Все перемішує. Розкладає в маленькі салатниці. Домашню сметану для салату купує на базарі.

— Міксером сметану добре збиваю з цукром, викладаю на фрукти. Якщо зверху потерти трохи шоколаду, то така смакота виходить! — розповідає Ілона.

Зараз ви читаєте новину «Cалат із фруктів корисний навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі