середа, 20 червня 2007 17:52

Булочку з начинкою в ресторані подають із солоним огірком

Автор: фото: REUTERS/Kiyoshi Ota
  Шеф-кухар ресторану ”Ріц-Карлтон” у японському місті Токіо Кіонарі Аракі подає гамбургер з яловичини за 112 доларів. Ця булочка з начинкою удвічі дорожча, ніж фірмовий гамбургер ресторану, й більш як у 40 разів — ніж страва в Макдональдзі
Шеф-кухар ресторану ”Ріц-Карлтон” у японському місті Токіо Кіонарі Аракі подає гамбургер з яловичини за 112 доларів. Ця булочка з начинкою удвічі дорожча, ніж фірмовий гамбургер ресторану, й більш як у 40 разів — ніж страва в Макдональдзі

У київських ресторанах гамбургер коштує від 30 грн. Подають його окремо або з салатом і картоплею фрі.

У столичному пабі-ресторані "Голден Гейт" на вул. Володимирській можна замовити булочку з шістьма наповнювачами.

— Бургер із картоплею фрі та салатом із капусти, моркви й майонезу коштує 79 гривень, — каже менеджерка ресторану Катерина Копєйка, 21 рік. — За бажанням замовника вкладаємо огірки, томати, смажені гриби, сир, бекон, цибулю. Якщо всі наповнювачі покласти, страва обійдеться на 48 гривень дорожче — 127 гривень.

Гамбургери "Дядька Сема" — великий за 57, а малий за 47 грн — пропонує ресторан "Семз Стейк Хаус" на вул. Жилянській. Офіціантка Ірина Ігрунова, 22 роки, пояснює, що для великого "Дядька Сема" беруть булочку й 200-грамову котлету з яловичини. Для малого — 100-грамову. У середину розрізаної булки кладуть котлету, листя салату, кільця помідорів, сир, цибулю. Подають їх із солоним огірком і салатом "Коул-Слоу" — з пошинкованої капусти, моркви й майонезу.

Два види гамбургерів — гострий і негострий — подають у "Текіла Хаус" на вул. Спаській.

— У гострий додаємо перець чілі діаблі, — розказує менеджерка Альона Басецька, 21 рік. — Негострий коштує 59 гривень, а гострий — 61.

Зараз ви читаєте новину «Булочку з начинкою в ресторані подають із солоним огірком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі