Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 18:38

Банан треба обсмажити з цибулею

Суп із бананів та курячого філе радить приготувати шеф-кухар київського ресторану "Лавінія" Богдан Михайлов, 28 років. Спочатку він пасерує на вершковому маслі цибулю з дрібно порізаним бананом, додає шафран і розбавлені з молоком вершки. За 5 хв. знімає з вогню киплячу масу. Окремо в каструлі з товстими стінками смажить до готовності порізане кубиками куряче філе з гарбузом.

— Гарбуз краще брати оранжевого кольору, він смачніший, — радить Богдан.

Кухар збиває блендером посмажений із цибулею банан. Виливає все в каструльку з філе і кип"ятить зо 3 хв. Банановий суп Богдан виливає в тарілку й прикрашає кропом. Шматочки гарбуза в супі нагадують картоплю.

Зараз ви читаєте новину «Банан треба обсмажити з цибулею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути