субота, 05 вересня 2020 23:46

Затишок і незвичайний принт: назвали модні тенденції осені

Затишок і незвичайний принт: назвали модні тенденції осені
Осінь диктує нові тренди в моді. Фото: pixabay

Осінні будні допоможуть підбадьорити затишні силуети одягу, приємні матеріали і незвичайні принти.

Одним з трендів осені 2020 року дизайнери визначили фактурний трикотаж, пише "Вона".

Об'ємний в'язаний светр або щільна трикотажна водолазка з високим коміром – те, без чого важко обійтися в холодну пору року. Ця річ не тільки практична, а й дуже модна: гарно виглядає з подовженою кашеміровою спідницею, класичними брюками або звичними джинсами. Благородно виглядають однотонні моделі светрів з фактурними переплетеннями в спокійній природній кольоровій гамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали правила вибору одягу, щоб відчувати впевненість у собі

Стьобані речі

У багатьох ця тканина асоціюється з пуховиками і "дутими" куртками, однак цей прийом давно вийшов за межі вулично-спортивного стилю. Тепер стьобані матеріали застосовуються досить широко і допомагають поглянути по-новому на традиційні силуети верхнього одягу. Пальто, виконані зі стьобаних тканин, володіють двома очевидними плюсами: додатковий утеплюючий шар і здатність не пропускати вологу. Глянсові стьобані тканини чудово римуються з фактурним трикотажем і аксесуарами з гладкої шкіри. А якщо речі, виконані в різних фактурах, будуть в єдиній колірній гамі, то образ вийде дуже вишуканим.

Ворс та букле

Тканини з ворсом і букльованою поверхнею мають величезну перевагу: завдяки своїй фактурі вони відмінно зберігають тепло, захищають від вітру і вологи. Тому вони давно стали класикою в дизайні пальто, костюмів і жакетів. Модний тренд полягає в силуетах. Вони стають спокійнішими і жіночнішими, а так званий "оверсайз", що нагадує речі з чужого плеча, поступається місцем більш делікатним, малооб'ємним формам.

Делікатний блиск

Блискучі матеріали підходять не тільки для вечірніх виходів. Ненав'язливий блиск, створений за допомогою металізованих ниток або прозорих паєток, додасть повсякденному одягу своєрідну родзинку. Дизайнери надають сяйво трикотажним сукням і джемперам, експериментуючи з пластичними силуетами і перебільшеними обсягами для створення яскравих, але розслаблених образів.

Художні принти

Це найкрасивіша тенденція цієї осені. Дизайнери моди представляють, що поверхня одягу – це полотно для написання картин і створюють дивовижні малюнки для оформлення суконь, сорочок, джемперів. Особливо ефектно виглядає хитромудра графіка і мальовнича абстракція в складній колірній гамі. Будь-який з цих принтів можна було б повісити на стіну – але їх пропонується носити на собі.

Український дизайнер Андре Тан поділився із українськими модницями фешн-порадами. Він розповів, яке взуття буде актуальним восени 2020 року. За його словами, в цьому сезоні квадратний носок вже не буде таким популярним, як у минулому. Натомість ботильйони з гострими носками додадуть актуальності аутфітам.

Зараз ви читаєте новину «Затишок і незвичайний принт: назвали модні тенденції осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі