четвер, 25 травня 2023 04:30

Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 – фото
9

Найкрасивіші лавандові сукні у колекціях весна-літо 2023
Фото: vogue.ua
Найкрасивіші лавандові сукні у колекціях весна-літо 2023
Найкрасивіші лавандові сукні у колекціях весна-літо 2023
Найкрасивіші лавандові сукні у колекціях весна-літо 2023
Найкрасивіші лавандові сукні у колекціях весна-літо 2023

У колекціях весна-літо 2023 року бренди вирішили зробити ставку на делікатний фіолетовий колір.

Він отримав назву "Цифровий лавандовий", пише Vogue.

"Цей колір, сповнений надії, безтурботності та умиротворення, ми бачили буквально всюди – від шкіряних пальт до коротких спідниць. Але найбільше було романтичних та елегантних суконь цього пастельного відтінку", – йдеться в матеріалі.

Відтінки лимонного крему, фісташкового морозива, полуничного йогурту та лавандового сорбету також з'явилися у багатьох брендів, даруючи заспокійливий ефект. Особливо дизайнери полюбили чуттєвий блідо-ліловий колір і запропонували вибирати романтичні та елегантні сукні з легких тканин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одяг на літо: 10 базових речей, які варто придбати

"Victoria Beckham представили делікатну сукню на тонких бретельках з воланами, Cecilie Bahnsen показали мінісукню в стилі babydoll, Jil Sander запропонували трикотажне вбрання, виконане в техніці кроше, а Nensi Dojaka – спокусливу сукню з відкритими плечима", – пише Vogue.

Лавандову сукню легко комбінувати з речами інших відтінків. Наприклад, у Tibi шовкове slip-dress у будуарному стилі поєднувалося з блейзером приглушеного бірюзового кольору. У Brandon Maxwell блискучі мінісукні одягнули під ніжно-рожеві жакети чоловічого крою. А Sportmax міксували лавандову максісукню із золотими чоботями-ботфортами.

Банти – один із головних трендів весняного сезону, який дарує романтичний настрій. У нових колекціях цей жіночний елемент прикрасив і фіолетові сукні.

Основні елементи гардероба на літо повинні бути нейтральних кольорів та класичного крою. Так їх буде легко поєднувати одне з одним, створюючи стильні образи.

Не потрібно купувати багато речей. Достатньо всього 10 позицій, які будуть вдало поєднуватися між собою.

Зараз ви читаєте новину «Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 – фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі