вівторок, 13 квітня 2021 15:15

З чим одягати та яку обрати джинсову спідницю
9

Цього сезону джинсова спідниця буде знову в тренді. Різноманітні моделі, довжина міді та максі, з нашивками та в стилі печворк - дизайнери повернули в моду різні варіанти цієї спідниці.

Для того, щоб зробити образ більш стильним і сучасним, можна поєднати джинсову спідницю із сорочкою
Фото: Pinterest
Спідниці в стилі печворк теж будуть у моді
У моду повертається джинсовий костюм-двійка
Спідниці з нашивками теж будуть актуальними
Для того, щоб зробити образ більш стильним і сучасним, можна поєднати джинсову спідницю з піджаком розміру оверсайз

Для того, щоб зробити образ стильним і сучасним, можна поєднати джинсову спідницю з піджаком розміру оверсайз або сорочкою. Також вдалим акцентом буде яскраве взуття або високі чоботи, пише ELLE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модна річ з 1990-х, яка повернулась у тренди

Знову стає актуальним мікс джинсових речей - спідниці з сорочкою чи курткою. З нашивками або в стилі печворк теж будуть у моді. Можна обрати спідницю будь-якої довжини: міні, міді чи максі. Також трендовою буде кольорова джинсова спідниця.

Джинси є в гардеробі кожного. У цьому модному сезоні дизайнери радять обирати не лише класичну модель, а й експериментувати. Джинси-палаццо стали гарячим трендом. Якщо поєднати з високими підборами, то такий варіант джинсів зможе зробити вас вищими. На прогулянку можна комбінувати цю модель зі світшотами. Для створення жіночного образу можна доповнити водолазкою або майкою на тонких бретельках.

Зараз ви читаєте новину «З чим одягати та яку обрати джинсову спідницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі