понеділок, 13 серпня 2018 22:20

Вузькі сукні та топи: дизайнери назвали модні табу для пишних жінок
8

Речі, які радять носити пишним леді
Фото: Прес-служба
Речі, які радять носити пишним леді
творці бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Моріка
Речі, які радять носити пишним леді
Речі, які радять носити пишним леді

Українські дизайнери і творці бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік поділяться своїми порадами, які стилі в одязі найкраще будуть приховувати недоліки.

"Жінкам, які мають зайву вагу, буває дуже важко підібрати відповідний гардероб. Багато хто вважає, що це легко, правда, це зробити дуже складно без необхідних знань. Ми в свою чергу допоможемо вам розібратися в гардеробі, і розповісти, що і як краще носити", - розповідають дівчата.

Порада № 1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Red look: як правильно носити червоний колір

Не вибирайте тканини, які обтягують ваші ноги, такі фасони дуже підкреслюють вашу повноту і роблять масивним силует. Беріть штани вільного крою, або ж штани повинні бути расклешенним, тоді фігура буде здаватися більш пропорційною.

Автор: Прес-служба
  Речі, які радять носити пишним леді
Речі, які радять носити пишним леді

"Розкльошені брюки - кращий вибір для жінок із зайвою вагою. Запам'ятовуйте головне правило: не можна, щоб тканина штанів туго натягувалася на стегнах, також ніколи не купуйте штани, які завужені внизу. Звертайте увагу на колір, він не повинен бути надто яскравим. Віддайте перевагу пастельним тонам на нижню частину тіла ", - говорять Віка і Саша.

Порада №2

При виборі вечірньої сукні, великою помилкою у багатьох жінок є, то що вони хочуть купити пишний низ. Цього робити не можна. Скажіть "ТАК" елегантній чорній сукні з красивим вирізом або ж однотонній з красивими рукавами.

"Завжди до сукні вибирайте відповідні аксесуари. Вони повинні бути в тандемі і в стилі вашого образу. Частіше надягайте великі яскраві намиста, цінності, кольє, щоб зробити більш виразною верхню частину тіла", - коментують Віка і Саша.

Порада №3

З суконь ще відмінно допоможе приховати повноту сарафан- футляр або сукня на запах, ще вдаліше буде якщо ви доповніть комплект твідовим піджаком. Він візуально буде притягувати на себе більше уваги.

Автор: Прес-служба
  Речі, які радять носити пишним леді
Речі, які радять носити пишним леді

"Дівчата під великою забороною вузькі сукні, з різних видів трикотажу. Також не варто зупиняти вашу увагу на міні-сукнях, такі моделі точно будуть не доречні, і будуть виглядати навіть смішно", - кажуть дизайнери.

Автор: Прес-служба
  Речі, які радять носити пишним леді
Речі, які радять носити пишним леді

Порада №4

Для тих, хто хоче приховати за допомогою одягу широкі стегна, а штани вже набридли, відмінним вибором будуть спідниці. Вони стануть незамінним предметом гардероба. Ідеально підібрана по талії спідниця-трапеція дуже добре ховає проблемні стегна. Прекрасно виглядає на об'ємних стегнах довга спідниця максі. Вона створює романтичний силует і візуально вас подовжує.

"Пам'ятайте, що категорично не можна надягати на себе спідниці - міні, спідниці на гумці, а також всі види спідниць в обтяжку", - діляться Віка та Саша.

Порада №5

Якщо ви володарка великих округлих плечей, то вам варто відмовитися від легких майок на тонких бретельках, які найчастіше на такій фігурі виглядають неестетично. Не слід надягати на себе блузки з рюшами тому, що ці деталі акцентують увагу на об'ємі ваших рук і плечей.

"Також уникати варто укорочених рукавів з гумкою. Одяг з облягаючих матеріалів або тканин, що тягнуться теж підкреслить недолік. Зверніть увагу на рукави-ліхтарики, які ось уже кілька сезонів не сходять з модних подіумів", - кажуть дизайнери.

Його можна не любити, боятися, але не помічати його неможливо. Найважливіше правило для кожної модниці - це знайти свій відтінок. І тоді ви сміливо зможете одягати без роздумів червону сукню або блузу. Творці бренду одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік поділилися своїми секретами і розповіли, яким повинен бути червоний гардероб.

"Іноді дівчата свято вірять, що червоний - не їхня колір, нібито він йде лише тим, хто вміє бути яскравою і не боїться уваги, але ми вважаємо, що вони помиляються. Вся справа лише в правильно обраному відтінку. Можливо, вам дійсно може бути не личить плаття або піджак глибокого рубінового кольору. Але це не привід відмовлятися від червоної палітри зовсім. Вам варто придивитися до коралового або вишневому відтінку ", - говорять Вікторія і Олександра (VMMA).

Зараз ви читаєте новину «Вузькі сукні та топи: дизайнери назвали модні табу для пишних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі