середа, 28 квітня 2021 19:08

Високі вирізи на стегнах і принти: який купальник одягнути цього літа
5

Знову стали актуальними асиметричні купальники: як роздільні, так і злиті
Фото: Pinterest
У тренді залишається анімалістичний принт
Якщо не можете обрати фасон купальника, то зверніть увагу на злитий з розрізами на талії
Купальники з зав'язками і тонкими смужками виглядають сексуально
Варіант з відкритими стегнами зробить акцент на тонкій талії

Дизайнери вражають трендовими моделями купальників. Асиметричні, з незвичними принтами і максимально відверті - модниці вже одягають літні новинки.

Знову стали актуальними асиметричні купальники: як роздільні, так і злиті. Такий варіант виглядає ефектно і неординарно. Якщо не можете обрати фасон купальника, то зверніть увагу на злитий з розрізами на талії. Ця модель буде вдалим рішенням для пляжного образу, пише Cosmopolitan.

У тренді залишається анімалістичний принт. Але популярними є і класичний горошок, смужка, квіткові, геометричні й тропічні зображення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан показав ідеальний літній сарафан

Купальники з зав'язками і тонкими смужками виглядають сексуально. А варіант з відкритими стегнами зробить акцент на тонкій талії, а ноги - візуально довгими.

Головним літнім трендом цьогоріч є купальник, бюстгальтер якого одягають догори дригом. Будуть актуальними не лише такі моделі купальників, а й злиті трикотажні та нейтральних відтінків.

Зараз ви читаєте новину «Високі вирізи на стегнах і принти: який купальник одягнути цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі