Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2015 13:05

Ukrainian Fashion Market - Christmas dreams створили справжню атмосферу новорічного дійства
8

Днями, в ТРЦ Dream Town, організатори Ukrainian Fashion Market - Christmas dreams створили справжню атмосферу новорічного дійства.

Мішура, гірлянди, шовк, оксамит і атлас. Понад п'ятдесят українських дизайнерів у прикрашених відкритих шоу румах представили колекції, які створили до свят. Плаття, ексклюзивні аксесуари, коктельні вбрання і головні убори. Покази нових колекцій сезонних і святкових убрань від молодих брендів Cake, Irina Bakurina, і Looks, а також захоплюючий шопінг-квест з відвідувачами. Beauty-зони, в яких професіонали make up - компанія WakeUp MakeUp навчали всіх бажаючих технікам макіяжу. Також у програмі були розіграші цінних подарунків від магазинів "Буква", BROCARD, бренду Urbiessentia, BOROVIK, Irina Sergienko STYLE і багато іншого.

В рамках Ukrainian Fashion Market відбувся розіграш двох сертифікатів по 5000 грн на шопінг від MasterCard®.

Дітки, що прийшли з батьками, взяли участь у конкурсі "Юний дизайнер" і отримали безліч подарунків до новорічних свят. У конкурсі взяли участь і самі учасники святкового маркету. У номінації на "Кращий стенд" переміг бренд Seven Eleven, в номінації "Образ ChristmasDreams" - бренд Irina Bakurina. Призові місця серед дизайнерів розподілило зіркове журі: дизайнер Будинку моди IDoL- Серж Смолін, художник- дизайнер Будинку моди IDoL- Serge Payet, актор, шоумен, ведучий радіо Європа Плюс- Сергій Комаровський і Вікторія Скрипка, власниця модельного агентство Prime.

На Ukrainian Fashion Market пройшла безпрограшна благодійна лотерея, в результаті якої були зібрані гроші на новорічні подарунки дітям з дитячого будинку "Сонячне світло".

Найбільш довгоочікуваним сюрпризом передноворічного UFM стала автограф-сесія з українським рок-гуртом С.К.А.Й.

Ці яскраві два дні пролетіли досить швидко і, напевно,залишили відгук у серцях людей. Зовсім скоро, відбудеться дев'ятий проект Ukranian fashion market

Зараз ви читаєте новину «Ukrainian Fashion Market - Christmas dreams створили справжню атмосферу новорічного дійства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути