пʼятниця, 16 квітня 2021 17:00

Тріумфальне повернення балеток: з чим носити улюблене взуття

Тріумфальне повернення балеток: з чим носити улюблене взуття
У весняно-літніх колекціях модельєри показали різні моделі: хутряні, без каблука, з бантиками та інші. Фото: pexels

У модному сезоні цього року в тренди повертаються балетки.

Їх зручно носити щодня, можна поєднувати з будь-якими образами, наприклад, спідницями, брюками, чи легінсами, пише OBOZREVATEL.

У весняно-літніх колекціях модельєри показали різні моделі: хутряні, без каблука, з бантиками та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анімалістичний принт в моді: як і з чим поєднувати образ

Взувати балетки радять під укорочені брюки, спідниці-максі і джинси-скіні з об'ємним верхом. Деякі зірки носять взуття з широкими джинсами та лляними брюками. Це взуття буде модним не лише навесні, а і влітку. Тоді його можна носити з сукнями, спортивними костюмами та бейсболками. Так буде комфортно довго гуляти по місту або робити покупки.

Варто зауважити, що повним жінкам не пасуватимуть балетки із зав'язками та ремінцями. Адже вони привернуть непотрібну увагу до проблемної частини ніг. Також не варто носити подібне взуття з пальтом на хутрі і дутими куртками.

Для балеток у діловому образі є обмеження за кольором і фасоном взуття.

Серед найпопулярніших помилок ділових образів - прозорі блузи, штани з низькою посадкою та обтислі речі. Під час зустрічей та переговорів одяг та цілісний вигляд є важливим, тому що додає впевненості.

Зараз ви читаєте новину «Тріумфальне повернення балеток: з чим носити улюблене взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua