вівторок, 03 липня 2018 12:32

ТОП-5 речей, які повинні бути в кожному гардеробі
6

Базовий гардероб - це конструктор для дівчини, яким потрібно правильно володіти. Які речі повинні бути у вашому гардеробі? Як виглядати завжди модно, при цьому не маючи великих шаф з одягом? Творці бренду одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік поділилися своїми секретами і розповіли, яким повинен бути базовий гардероб.

Must Have № 1 - сукня-трапеція

Моделі можуть бути різні: лаконічні в стилі мінімалізму або багаті з декором, однотонні або прикрашені принтами, злегка звужені на талії або прямі від лінії грудей.

Автор: Вікторія Богдан
  Сукня-трапеція
Сукня-трапеція

"Сукні-трапеції є одним з найбільш вільних фасонів жіночого одягу. Вони однаково добре виглядають як в літньому, так і в зимовому варіанті. Літні моделі виготовляються з легких варіантів тканин, а зимові шиють зі щільних. Це базова модель, яка підходить на всі випадки життя, добре виглядає на всіх фігурах", - коментують дизайнери.

Must Have № 2 - біла сорочка

Біла сорочка, як і коротке чорне плаття - універсальна річ, яка завжди повинна бути в гардеробі. Багато хто асоціює білу сорочку з суворим і діловим стилем, але тепер ця річ стає таким же базовим елементом, як і звичайна біла футболка.

Автор: Вікторія Богдан
  Біла сорочка
Біла сорочка

"Повсякчас відомі стилісти дають нам поради, з чим, як, де можна носити білу сорочку, але важливо пам'ятати про те, що вартоо вибирати класичний стиль, так як це максимально буде підходити під будь-який наряд", - розповідає Вікторія Богдан.

Must Have № 3 - спідниця-олівець

Спідниця-олівець - це річ, під яку ви зможете одягати майку, блузку, футболку і навіть об'ємний светр. Її можна носити у будь-який час року, вона буде виграшно виглядати як під босоніжки, так і під чоботи. Головне, звертайте увагу на розріз і довжину. Вона не повинна бути дуже короткою і вульгарною.

Автор: Вікторія Богдан
  Спідниця-олівець
Спідниця-олівець

"Тим дівчатам, які працюють в офісі, спідниця-олівець просто необхідна. Вона ідеально підкреслить форми і при цьому, ви не буде виглядати вульгарно. Колір спідниці може бути різним: чорним, сірим або бежевим", - ділиться Олександра Морік.

Must Have № 4 - темні штани

Темні штани часто називають вічною класикою. На їхній основі, можна створювати навіть спортивні стилі.

Автор: Вікторія Богдан
  Темні штани
Темні штани

"Найголовніше для брюк - це якість. Обов'язково вибирайте якісні матеріали і не забувайте того, що вони повинні добре сидіти на вас. Ми вважаємо за краще працювати тільки з натуральними матеріалами, адже вони відмінно носяться і зможуть вам довго прослужити", - розповідають Вікторія і Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миттєво збільшує груди: жінки зваблюють новим способом носіння купальника

Must Have № 5 - жакет

Зручна і універсальна річ, яка багатьом жінкам вже давно вподобалась - жакет. Пояснюється це тим, що за допомогою жакета ви можете створювати багато різних комплектів одягу.

Автор: Вікторія Богдан
  Жакет
Жакет

"Носіть жакет з брюками, з сукнею-футляром, зі спідницею. Також чудово підійдуть джинси, які зроблять ваш лук стильним і, що найголовніше, зручним. В результаті у вас вийде ідеальний комплект для неформальних виходів", - кажуть дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік
Засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік

Від неповторних міні до екстравагантних моделей в підлогу, від об'ємних міді до елегантних спідниць-олівців - кожен сезон українські дизайнери пропонують все більше і більше силуетів різних стилів. Як вибрати спідницю на всі випадки життя, розповіли засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 речей, які повинні бути в кожному гардеробі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі