неділя, 11 квітня 2021 10:39

Сумки і взуття, які повинні бути у кожної дівчини в гардеробі - фото
5

Клач - це сумка без ручок, що підійде для весілля чи дня народження
Фото: andre_tan_official
Базові сумки для вашого образу
У шопер влізе все
Взуття, яке повинне бути в гардеробі
Взуття, яке повинне бути в гардеробі

Український дизайнер Андре Тан радить, як правильно обрати сумки та взуття, щоб залишатися у тренді й уберегтися від непотрібних покупок. У списку є популярні шопер, клатч і крос-боді.

У шопер влізе і ноутбук, і бутерброд - "ідеальний супутник для походів на роботу або поїздок за місто на вихідні". Відповідний пост Тан опублікував на сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні правила, які перестали бути актуальними

Клатч - це сумка без ручок для вечірніх виходів у ресторан або на весілля подруги. Крос-боді повинна бути середнього розміру, структурована і обов'язково з довгим ременем, який дозволить носити її і як на плечі, так і через плече.

Із взуття у вашому гардеробі повинні бути човники, в яких можна ходити як на роботу, так і на вечерю в ресторан. Каблук - від 5 до 10 см. Щодо кольору Тан рекомендує купувати бежеві туфлі, оскільки вони підходять під все.

Кожна дівчина повинна мати в гардеробі стильну сорочку, яка доповнить образ. Не обов'язково, щоб вона була білою. Головні кольори весни 2021 - золотий Marigold, ніжно-блакитний Cerulean, рудий Rust, лимонний Illuminating і синій French Blue.

Зараз ви читаєте новину «Сумки і взуття, які повинні бути у кожної дівчини в гардеробі - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі