середа, 22 квітня 2015 15:26

Стажер лондонської поліції стала обличчям марки білизни для жінок з великими формами
6

Видатний бюст - саме так можна охарактеризувати героїню цієї статті. 21-річна стажер поліції Софія Адамс була названа переможницею конкурсу Star in a Bra ("Зірка в бюстгальтері"), який провела компанія Curvy Kate.

"Зірка в бюстгальтері" стане обличчям (і тілом) наступної рекламної кампанії Curvy Kate, а також підпише контракт з агентством моделей розміру "плюс" Bridge Models. Створена в 2009 році компанія Curvy Kate пропонує білизну, розроблену спеціально для великого бюсту. А 21-річна Софія Адамс з Лондону володарка саме такого, дуже навіть пишного бюсту. Вона перемогла більше 1000 інших претенденток і виграла конкурс.

До цього дівчина не мала ніякого модельного досвіду і чекає не дочекається, коли вирушить на зйомки в Португалію. Софія абсолютно не соромиться своїх пишних форм, а, навпаки, підкреслює їх обтягуючими нарядами. Новоспечена модель носить ліфчик розміру 32JJ (UK), що в перекладі на наші вимірювання означає приблизно десятий розмір грудей.

"Раніше я ненавиділа свій розмір і хотіла змінити себе. Але чим старшою я ставала, тим більше розуміла, що тіло - це храм і його треба любити", - зізналася дівчина.

Дивіться фото чарівної і апетитної дівчини-поліцейського в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Стажер лондонської поліції стала обличчям марки білизни для жінок з великими формами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі