четвер, 10 грудня 2015 10:55

Шовк, органза, черевики і туфлі-човники: у Києві відкриється галерея новорічних нарядів
6

12-13 грудня на ярмарку "Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари" 200 українських брендів представлять не лише зимові колекції, а й новорічне вбрання на будь-який смак і гаманець.

Ярмарок "Всі. Свої", який став уже регулярним, знову відкриває свої двері у столичній галереї Д12. На трьох поверхах площею понад 1000 кв. м можна оновити гардероб і водночас підібрати наряд до Нового року

"У зв'язку із прийдешніми зимовими святами багато брендів готують спеціальні святкові колекції, – розповідає автор ідеї і організатор "Всі. Свої" Ганна Луковкіна. – Також наших гостей чекає "секретна кімната", де можна буде придбати білизну і прикраси, а також протестувати новорічний макіяж".

Окрім улюблених українцями брендів, таких як 7arrows, Cabanchi.com, In Flow, Inshi, N&M, які пропонують великий вибір пальт, курток і плетених кардиганів, гостей чекають нові імена.

Так, одним із новачків грудневого маркету стане компанія Mankiz. Засновники бренду дві подруги ― Христина Яник та Ірина Гладкова: "Mankiz народився восени цього року. На "Всі. Свої" ми представляємо свою першу колекцію! Її підготовка співпала з передсвятковим періодом, тож ми спробували відобразити дух Нового року у своїх сукнях: використали шовк, органзу, прозорі тканини. Наші наряди можна поєднувати як із грубими чоботами, так і з туфлями-човниками на високих підборах. Ціни у нас демократичні ― 1500-2000 гривень".

Будуть на ярмарку і новорічні колекції для маленьких гостей. Наприклад, "Квіти і зірки" від бренду KaterinaKamoza. "Я четвертий рік поспіль створюю сценічні костюми для дітей, ― говорить засновниця компанії Катерина Камоза. ― Безумовно, це відбилося і на стилі моїх колекцій. Вони стали сміливішими у кольорі, декорі. На "Всі. Свої" ми запропонуємо наряди у стилі "доньки-матері". Також будуть кілька суконь із минулих колекцій, які ідеально підходять для зустрічі Нового року, і на які діятиме знижка 50-70 %".

Для зручного шопінгу на "Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари", як і зазвичай, будуть встановлені примірочні і дзеркала. Також для комфорту відвідувачів передбачені зони відпочинку і фудкорт, де можна буде перекусити і зігрітися гарячим глінтвейном.

Маркет "Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари"
12-13 грудня з 11:00 до 20:00, вул. Десятинна, 12.
Вхід безкоштовний.
Більше деталей про ярмарок і учасників на сторінці: https://www.facebook.com/vsi.svoi

Зараз ви читаєте новину «Шовк, органза, черевики і туфлі-човники: у Києві відкриється галерея новорічних нарядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі