пʼятниця, 29 листопада 2019 05:25

Що одягнути на новорічний корпоратив
8

Сукня в паєтках підійде для новорічного корпоративу
Фото: ukr.media
Сукня з декольте підійде для новорічного корпоративу
Сукня з оксамиту підійде для новорічного корпоративу
Сукня з декольте підійде для новорічного корпоративу
Брючний костюм підійде для новорічного корпоративу в офісі

На новорічну корпоративну вечірку цього року радять обирати одяг із атласу, шовку, оксамиту, органзи. Можна одягати як брюки, так і шкіряні спідниці.

Для ресторану підійде коктейльний образ. Для чоловіка це класичний костюм темних відтінків, для жінки - плаття по фігурі до коліна або на пару сантиметрів вище, пише Ukr.Media.

З тканини варто звернути увагу на атлас, шовк, оксамит або щось з блискітками, паєтками і акуратним декором.

Сукні міді теж підійдуть для святкування з колегами. Для більш зухвалого образу придивіться до суконь з декольте з відкритою спиною або з глибоким вирізом на подолі. Акцент на голе тіло в образі повинен бути тільки один.

Якщо корпоратив проходить в офісі - можна вдягнути брючний костюм з елегантною блузою. Серед кольорів — чорно-білий, бежевий, сірий, або ж взагалі зупинитися на однотонному яскравому. Костюм зі спідницею можна доповнити шовковим топом і акуратними прикрасами. Вийде витончений, але водночас сучасний і модний лук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які штани випали із моди цієї зими

Для офісної вечірки підійдуть штани в поєднанні зі стильним топом. Також актуальні блузи з органзи — гарно поєднуються з широкими палаццо або брюками-дудочками, не вимагають додаткових аксесуарів.

Якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму, то спідниця в поєднанні з шовковою сорочкою — хороший варіан. Зробити образ більш трендовим дозволить поєднання шкіряної спідниці з шовком. Доповніть образ прикрасами на шиї — наприклад, масивним ланцюгом. Або додайте модний обідок з атласу.

Варто відмовитися від міні-спідниць в поєднанні з високими підборами та фальшивими брендами. Якщо маєте багато брендових речей, носіть їх по одинці. Якщо не вистачає коштів на дизайнерську річ, не купляйте підробку. Знайдіть альтернативу в мас-маркеті.

Зараз ви читаєте новину «Що одягнути на новорічний корпоратив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі