середа, 14 квітня 2021 16:24

Шкіряний і оксамитовий: який жакет буде в тренді цьогоріч
7

Жакет можна поєднати з будь-яким елементом гардеробу: від штанів до суконь і спідниць. Потрібно підібрати модель, яка підійде для різних ситуацій та вдало виглядатиме на вашій фігурі.

Жакети у формі пісочного годинника будуть актуальними цьогоріч
Фото: Pinterest
Укорочений жакет також буде в моді
На побачення чи світський вечір підійде оксамитовий жакет
Сміливим модницям варто звернути увагу на жакети-кімоно
У тренді залишається двобортний жакет структурованого крою або розміру oversize

Уперше сукні та жакети у формі пісочного годинника запропонував Крістіан Діор. У цьому модному сезоні дизайнери знову пропонують приталені жакети, пише ELLE.

Укорочений жакет також буде актуальним. Для стильного образу комбінуйте зі штанами або джинсами з високою посадкою, а також легкими сукнями та спідницями.

На побачення чи світський вечір підійде оксамитовий жакет. А сміливим модницям варто звернути увагу на жакети-кімоно. У тренді залишається двобортний жакет структурованого крою або розміру oversize.

Актуальними навесні будуть шкіряні жакети темного кольору. Краще одягати з базовими речами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 правил, щоб створити ідеальний образ

Дизайнери додали акценти на рукава до кожного елементу гардеробу, зокрема і до жакета. Можна обрати жакети з гострими плечима, рюшами чи рукавами-ліхтариками.

Цього сезону джинсова спідниця буде знову в тренді. Різноманітні моделі, довжина міді та максі, з нашивками та в стилі печворк - дизайнери повернули в моду різні варіанти цієї спідниці.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряний і оксамитовий: який жакет буде в тренді цьогоріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі