понеділок, 19 січня 2015 18:15

Сінді Кроуфорд пригадала молодість і знялась у постільній фотосесії
5

Фото: Adam Whitehead

Модель Сінді Кроуфорд з'явилася на обкладинці британського видання London Evening Standard, а також дала відверте інтерв'ю в якому розповіла про модельний бізнес 90х років і порівняла ідеали краси того часу і сучасності.

Сінді не приховує, що вдячна своїй долі, що розквіт її кар'єри припав на 90ті роки. У ті часи, пригадує модель, голлівудські зірки, співаки і співачки не так часто з'являлися на сторінках видань, а були зайняті своїми обов'язками. Тому моделі отримували великі контракти частіше, адже саме вони ставали обличчам модних косметичних марок і брендів модного одягу. Сьогодні ж все частіше для реклами запрошують зірок зі світу шоу-бізнесу.

"Зараз моделі рідко з'являються на обкладинках глянцевих видань або в рекламі світових брендів. Їхнє місце зайняли зірки шоу-бізнесу. Саме актрисам, співачкам і телезіркам довіряють рекламу світових брендів, бути моделлю сьогодні нелегко" - сказала Сінді Кроуфорд.

За словами супермоделі, в ті часи актриси вважали за краще займатися своєю справою, а участь у зйомках для реклами могло пошкодити їх "серйозному іміджу".

"Раніше актриси уникали рекламних контрактів, не хотіли, щоб їх червона доріжка стала подіумом. Це якраз те, що ми спостерігаємо зараз. Кожен працював у своїй ніші. Модна індустрія не обмежувалася глянцем і декількома модними брендами - вибір марок одягу був величезний. Це було наше золотий час, ми були немов рок-зірки модельного бізнесу, і ніхто так і не зміг перевершити нас "- похвалилася Сінді.

Щодо ідеалів краси Кроуфорд дуже категорична. Вона вважає, що не обов'язково бути занадто худою, щоб йти подіумом. Цьому вона вчить і своїх дітей - 15-річного Преслі та 13-річну Кайю, які також вже пробували свої сили в модельному бізнесі.

"Кайя бачить, що я не докладаю особливих зусиль, щоб виглядати добре, не мучуу себе дієтами, ні надмірними фізичними навантаженнями. Звичайно, я не проводжу дні з морозивом перед телевізором, але якщо під час прогулянки з моїми дітьми мені захочеться чогось солодкого, то я не відмовлю собі в задоволенні. Нехай небагато, але спробую. я хочу показати дітям, що багато моделей з подіумів і обкладинок глянцевих видань виглядають надмірно худими, а це неправильний підхід до краси"- розповіла модель.

Зараз ви читаєте новину «Сінді Кроуфорд пригадала молодість і знялась у постільній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі