пʼятниця, 12 травня 2017 13:10

Прозорі сукні, декольте та розрізи: зіркові наряди виконавців Євробачення-2017
6

Вчора пройшов другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2017. Учасники намагалися здивувати глядачів вокальними даними, яскравими номерами та ефектними вбраннями.

Пропонуємо до вашої підбірку шести зіркових нарядів.

Македонія

Співачка Яна Бурческу вийшла до глядачів в чорному міні-комбінезоні. Складався з жилетки на замку та спідниці з бахромою. Одяг прикрашала блискуча баска. Сексуальності образу додали чорні ботфорти.

Автор: ru.tsn.ua
  Яна Бурческу
Яна Бурческу

Литва

Фронтвумен групи Fusedmarc для виступу обрала яскраву червону сукню довжини максі. Приталений силует з закритими рукавами та зоною декольте створив ефектний образ. Наряд співачка доповнила нафарбованими нігтями та макіяжем губ в тон плаття.

Автор: ru.tsn.ua
  Фронтвумен групи Fusedmarc
Фронтвумен групи Fusedmarc

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Європа нила та вила. Відчувала, що нам підпишуть безвіз" - Притула прокоментував півфінал Євробачення

Швейцарія

Вокалістка гурту Timebelle вийшла на сцену у яскраво-жовтій сукні з пишною спідницею та корсетним верхом. Акцент зробила на великому розрізі спереду. Наряд прикрашений пір'ям та доповнений жовтими босоніжками на підборах.

Автор: ru.tsn.ua
  Вокалістка гурту Timebelle
Вокалістка гурту Timebelle

Сербія

Співачка Тіяна Богічевіч вразила глядачів відвертим нарядом у голлівудському стилі. Одягнула сріблясте боді, поверх прозоре біле вбрання до підлоги. Одяг прикрашений розсипом намистин та каміння.

Автор: ru.tsn.ua
  Співачка Тіяна Богічевіч
Співачка Тіяна Богічевіч

Нідерланди

Тріо дівчат під назвою OG3NE підкорило сцену сексуальними та блискучими чорними нарядами. Двоє обрали приталені сукні з глибоким вирізом, третя - наділа комбінезон з відкритими плечима.

Автор: ru.tsn.ua
  Тріо дівчат OG3NE
Тріо дівчат OG3NE

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили порядок виступів учасників фіналу Євробачення-2017

Естонія

Учасниця дуету Koit Toome & Laura зробила ставку на ніжність та жіночність. Обрала довгу білу сукню до підлоги. Прикрасою стали прозорі вставки у зоні декольте та на стегнах. Верх вкритий вишивкою рослинних орнаментів та прикрашений перлинами.

Автор: ru.tsn.ua
  Учасниця дуету Koit Toome & Laura (справа)
Учасниця дуету Koit Toome & Laura (справа)
За результатами другого півфіналу Євробачення-2017 відомо, хто сформував список фіналістів конкурсу. Внаслідок голосування та оцінок журі фіналістами стали конкурсанти з Болгарії, Білорусі, Хорватії, Угорщини, Данії, Ізраїлю, Румунії, Норвегії, Нідерландів та Австрії.
Зараз ви читаєте новину «Прозорі сукні, декольте та розрізи: зіркові наряди виконавців Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі