четвер, 22 липня 2021 14:07

Принти, які будуть модними ще кілька сезонів поспіль
3

Принт - це те, що може триматись у моді кілька сезонів
Фото: cosmo.com.ua
Горошок завжди актуальний і гарно виглядає на всі випадки життя.
Смужка розбавляє образ

Попри циклічність моди, є такі принти, які залишаються актуальними багато сезонів поспіль.

Один із них - це ґінкґо, де кольорові смужки перетинаються на білому тлі, пише Cosmopolitan.

Такий візерунок робить образ легким і романтичним. Сукні, блузи, шорти та штани з бавовни або льону із цим малюнком завжди гарні.

Принт горошок насамперед асоціюється з літом і добрим настроєм. Його основна перевага - різновиди. Можна обрати чорно-білі варіанти, кольорові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендова база для манікюру: який колір найпопулярніший у сезоні

Смужка - це принт, який вважають базовим у гардеробі весь рік. Улітку речей із цим принтом краще мати кілька. Сукні, шорти та інший світлий одяг у тонку смужку надає свіжості, стильно і гармонійно доповнює будь-які повсякденні образи.

Літо - найкраща пора, щоб носити топи. Цього сезону їх одягають з брюками, спідницями в підлогу, велосипедками. Цей елемент гардеробу можна зробити й власноруч. Для цього зі старої майки чи футболки треба відрізати тканину на потрібну довжину. Топом може бути й верхня частина купальника. Ще є варіант зав'язати кардиган спереду на вузол, і топ буде коротким.

Зараз ви читаєте новину «Принти, які будуть модними ще кілька сезонів поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі