Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2018 15:52

Оригінальна клітинка - головний принт сезону
7

Велика й мала, пряма і діагональна, кольорова і однотонна - ненудна клітинка - головний принт сезону осінь-зима 2018. Все більше світові зірки і модні експерти віддають перевагу клітці у всіх її проявах. Картаті тканини дизайнери стали використовувати не тільки при пошитті пальто, але і костюмів, суконь, блуз і навіть топів.

"Клітка в цьому сезоні на піку популярності. Це відстежується в усіх колекціях модних будинків Парижа, Нью-Йорка, Мілана. Клітка підходить всім жінкам незалежно від типу фігури і стилю одягу. Вона може бути на різних моделях суконь, піджаків і спідниць", - розповідають українські дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік.

Пальто

Одним з важливих трендів сезону - це поєднання різних типів клітинки на пальто. Наприклад, ви можете надіти пальто в клітку, під нього картату водолазку або вибрати топ в такому ж стилі. Фасон пальто може бути найрізноманітніший, але краще вибрати приталений варіант, він виглядає елегантно.

Автор: Вікторія Богдан
  Пальто у клітинку
Пальто у клітинку
Автор: Вікторія Богдан
  Пальто у клітинку
Пальто у клітинку

"Цікаво вибирати тип клітини, щоб вона гармоніювала з вашим кольором волосся. Якщо ви брюнетка, то зверніть увагу на темні тони з додаванням синіх відтінків, якщо ж блондинка, то віддайте перевагу пастельним", - каже Вікторія Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як має виглядати осінньо-зимовий макіяж

Картатий піджак

Картатий жакет допоможе створити модний класичний look. Можна надіти жакет в клітку з підкороченими брюками, джинсами. Що найприємніше для всіх любительок спідниць, саме картатий жакет можна підібрати до спідниці будь-якого фасону і довжини. Ефектно виглядають однотонні спідниці такого ж кольору, як клітинка жакета. Наприклад, під міні-спідницю піджак-оверсайз. Під спідницю-"олівець" вибираємо більш елегантну і приталену модель.

Автор: Вікторія Богдан
  Картатий піджак
Картатий піджак
Автор: Вікторія Богдан
  Картатий піджак
Картатий піджак

Доповнювати образ можна незвичними аксесуарами. У такому стилі можна ходити на роботу в офіс і ввечері на прогулянку.

"Багато хто думає, що картатий піджак створює тільки красивий офісний look, але ми з цим повністю не згодні, його можна активно задіяти в жіночні та витончені образи. Піджак в клітину і розкішне плаття з шифону, і ви готові. У такому образі можна відправитися на побачення", - коментує Олександра Морік.

Спідниця в клітинку

У холодні дні дизайнери пропонують носити картату спідницю з однотонною водолазкой або кардиганом. У більш теплу погоду зверніть увагу на ніжні шовкові блузи та футболки. Головне правило - один тон верху. Щоб правильно виділити акцент на спідниці, вибирайте все інше стриманих відтінків.

Автор: Вікторія Богдан
  Картата спідниця-трапеція
Картата спідниця-трапеція

"Спідниці в клітинку можуть бути найрізноманітніши стилів: спідниця-олівець, сонце, трапеція - все залежить від вашого смаку і переваг", - діляться дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Сукня у клітинку
Сукня у клітинку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збираємося на роботу: що одягти восени в офіс

Сукня-трапеція

Крій трапеція - пустотливий і неформальний. Міні та міді стали трендами сезону. Актуальними є поєднання кольорів - коричнево-бежевий, червоно-синій, рожево-синій. Клітинка - у пастельних відтінках.

"Картату сукню-трапецію можуть дозволити собі дівчата з будь-яким типом фігури. Вона робить образ кокетливим і привабливим. Плаття - це найбільш універсальна і жіночна річ у гардеробі", - розповідають Вікторія і Олександра.

Автор: Вікторія Богдан
  Сукня-трапеція
Сукня-трапеція
Конкуренцію клітинці в цьому сезоні складе геометричний принт. Однак перша перемагає тим, що більш універсальна.

Цієї осені модним став яскравий помаранчевий колір. Морквяний, карамельний, яскраво-оранжевий і цегельний відтінок помаранчевого восени став хітом.

Зараз ви читаєте новину «Оригінальна клітинка - головний принт сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути