понеділок, 19 липня 2021 15:15

Образи у яскравих природних відтінках: назвали трендові кольори літа
5

Головним кольору 2021 року є жовтий
Фото: instagram.com/fermedina
Стильним і свіжим буде виглядати образ у небесно-блакитному кольорі
Яскравий костюм рожевого відтінку створить трендовий літній образ
Одяг у стильному м'ятному виділить з натовпу
Ніжний колір "вершкового крему" зробить образ лаконічним і елегантним

Серед наймодніших кольорів цього літа - яскраві жовтий і рожевий. Дизайнери також надихалися небесно-блакитним, м'ятним і відтінком "вершкового крему".

Головним кольором 2021 року є жовтий. Варто обирати піджаки, спідниці й напівпрозорі сукні сонячного відтінку, пише Cosmopolitan.

Стильним і свіжим буде образ у небесно-блакитному кольорі. Також можна розбавити його жовтими, помаранчевими й рожевими акцентами.

Яскравий костюм будь-якого рожевого відтінку створить трендовий літній образ. А одяг у стильному м'ятному виділить із натовпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блонд - наймодніше фарбування сезону: як зберегти колір

Ніжний колір "вершкового крему" зробить образ лаконічним і елегантним. Можна доповнити вбрання яскравими аксесуарами.

Лавандовий колір в більшості викликає асоціації з відпусткою та літом. Це і стало причиною рішення дизайнерів зробити його головним кольором осені - періоду, коли мало сонця і тепла. Речі цього відтінку рекомендують уже додати в гардероб. Так можна розставляти головні відтінки в образах. Звичайний светр кольору лаванди додасть повсякденному вигляду святковості.

Зараз ви читаєте новину «Образи у яскравих природних відтінках: назвали трендові кольори літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі