вівторок, 11 травня 2021 13:09

Назвали трендові кольори на літо й осінь 2021

Назвали трендові кольори на літо й осінь 2021
Яскравий помаранчевий колір прийшов на заміну пристрасному червоному. Фото: pexels

Яскраві й соковиті відтінки є надзвичайно популярними цього сезону.

Модельєри виокремлюють жовтий, ліловий і насичений зелений, пише Cosmopolitan.

Саме ці кольори відновлять хороший настрій після затяжної зими й карантину. А додадуть яскравості гардеробу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стилістка назвала п'ять універсальних речей для жінок будь-якого віку

Приглушений жовтий можна побачити в нових колекціях Givenchy, Jil Sander, Prada й Valentino. У весняному сезоні варто носити його на сукнях, сарафанах, взутті й аксесуарах.

Пастельний ліловий - це тренд майбутньої осені й літа. Можна носити сукні й топи, худі й світшоти, трикотажні костюми в такому модному відтінку.

Свіжості й легкості додасть соковитий зелений. Особливо стильно він має вигляд на струменистих тканинах: сатинових спідницях або сукнях-комбінаціях, а також на легкому трикотажі.

Яскравий помаранчевий колір прийшов на заміну пристрасному червоному. Одяг з екошкіри такого відтінку має дуже ефектний вигляд. Його можна розбавити й в аксесуарах. Окуляри з яскравою оправою, босоніжки або помаранчева сумочка матимуть чудовий вигляд.

Цукрово-рожевий у модному сезоні вже не є дитячим, інфантильним. Навесні можна в цьому кольорі носити яскраво-рожеві костюми зі штанами, речі зі шкіри й елегантні сукні.

Улітку цього року модним буде одяг із різними варіантами вирізів. Відверті моделі такого фасону випускають різні бренди, як-от Christopher Esber, Sir, Isa Boulder і Aje. Цей тренд бере початок із минулого року. Цього сезону, коли є більше можливостей для спілкування, тому й хочеться показати власний стиль.

Зараз ви читаєте новину «Назвали трендові кольори на літо й осінь 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі