пʼятниця, 01 січня 2021 23:46

Назвали модні дублянки у 2021-му

Назвали модні дублянки у 2021-му
Коричневий колір дублянок взимку 2021 року буде в тренді. Фото: pexels

Дублянки залишаться в моді й у 2021 році.

Можна носити моделі й оверсайз і різного крою, а також кольорів, пише OBOZREVATEL.

Фахівці акцентують на великих комірах дублянок. Форма може бути різна – відкладна, шалева, англійська. Головне – щоб хутряний комір був широкий. Дублянки-авіатори зберігають популярність. Вони актуальні у повсякденному зимовому гардеробі, як з брюками, так і спідницями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порадили, як стильно носити джинси взимку

Короткі дублянки також модні. У новому сезоні їх довжина може сягати як до талії, так і до середини стегна.

Коричневий колір дублянок взимку 2021 року буде в тренді. Більшість дизайнерів представили моделі пісочного, бежевого, шоколадного, теракотового кольору. Крім того, в тренді будуть білі, чорні та оливкові дублянки.

Стиль оверсайз у цьому верхньому вбранні також зберігся в трендах. Такі речі можна сміливо купувати і навіть приховувати таким чином певні недоліки.

Гострий носок у взутті повертається в моду у новому році.Босоніжки з ланцюгами, а також домашні тапочки з хутром, в яких можна ходити по вулиці, знову залишаться актуальними, пише OBOZREVATEL.Наприклад, плюси моделі босоніжок на танкетці і платформі - це їхня зручність і майстерність доповнювати елегантні образи.

Зараз ви читаєте новину «Назвали модні дублянки у 2021-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі