вівторок, 22 березня 2011 14:08

На створення нової колекції Олену Голець надихнули коні
31

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора, 21-го березня, в останній день 28-го Українського тижня моди свою нову чоловічо-жіночу колекцію "Осінь-зима 2011-2012" презентувала вітчизняний дизайнер Олена Голець. На її створення дизайнера надихнули кінські перегони та гіпотерапія

"Зараз в Україні запускається новий проект — під Києвом збудують пансіонат, де фізично й розумово неповноспроможних дітей лікуватимуть за допомогою гіпотерапії: спілкування з конем та їзди верхи. Це стало рушійною силою для створення цієї колекції. Образ жінки з нової колекції — справжня наїзниця, кожен рух якої показує внутрішню силу і вміння підкорити сильну тварину. Вона граційна, голова піднята вверх, впевнена у собі. Чоловік — денді, вдягається з особливим смаком, вишуканий, освічений", - розказала Голець.

На показ прийшла у синій сорочці з нанесеними малюнками кінських перегонів. Такі ж були на сорочках і сукнях з нової колекції.

Колекція виконана у синьо-зелених та кавових кольорах. Дизайнер пропонує доповнювати образ великою кількістю аксесуарів, хутром.

Родзинкою колекції стали подвійні двоколірні шкіряні пояси й антисиметричні штани, прикрашені двома поясами на хрест.

"Складається враження, що одне стегно оголене і це виглядає дуже сексуально. Насправді, ці штани мають завищену талію і зняти їх набагато важче, ніж звичайно", - зауважила Голець.

Серед показаного чоловічого одягу були як ділові костюми так і вузькі штани і короткі шорти.

"З понеділка по п'ятницю успішний чоловік має носити діловий костюм. А от у вихідні йому хочеться бути яскравим, виглядати стильно і привабливо", - пояснила дизайнер.

Особливу увагу глядачів привернули речі із білого сукна і спідниця до п'ят, прикрашена пір'ям.

"Чиє це пір'я — я не пам'ятаю. Кожного разу вигадую нового птаха, - пожартувала Голець. - Але точно не півень, і не курка. Побачила це пір'я на виставці у Мілані й одразу закохалась у нього. Воно стало символом польоту, свободи", - розказала модельєр.

Показ Голець відвідала екс-голова Київської міської держадміністрації Ірена Кільчицька, ресторатор Маргарита Січкар і футболіст Владислав Ващук.

Зараз ви читаєте новину «На створення нової колекції Олену Голець надихнули коні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі