пʼятниця, 11 квітня 2014 18:43

Моду на чоловічі стрижки диктують футболісти

Моду на чоловічі стрижки диктують футболісти

Про нові тренди чоловічих зачісок в політиці, спорті та в звичайному житті розповідає перукар столичної імідж-студії "Суа Бюте" Дмитро Шапар.

Хто диктує моду на чоловічі зачіски?

Законодавцем довгих пастм на потилиці був Дмитро Білан. Після нього майже всі просили видовжити їм потилицю. Зараз ще трапляються такі стрижки, але навіть Білан це все зістриг. Тепер більше просять постригти під футболіста з Мадридського "Реалу" Гарет Бейла. У нього один рівний, але вибритий проділ. Побачив, що у гравця тієї ж команди Криштиану Роналду цей проділ косий. Почав так само стригти клієнтів. Їм подобається. Зараз це стало модним.

Як носити вибритий проділ?

З боків стрижка коротка. Зверху - чуб. Його з одного боку відділяє пробритий машинкою проділ шириною від 1 до 3 міліметрів. Такий проділ підкреслює стрижку. На укладку вистачить 2 хвилини. Висушив чуб й закинув у протилежну від від проділу сторону. Чуб трохи нагадує моду 60-х. Можна ходити в офіс, якщо проділ косий, то це вже йде як модельна стрижка. На вечірку чуб можна вкласти з допомогою пасти для волосся. Від неї воно не так масніє, як від воску. Не блищить, як від гелю. У дощову погоду можна зафіксувати лаком. Щоб лінія була чітка її треба пробривати раз на 2 тижні.

Чим урізноманітнити коротко підстрижені боки?

Залишаються популярними візерунки на скронях й за вухами та на потилиці. Змінилась лише форма. Це теж привніс Роналду. З овальних ліній перейшов на чіткі й гострі. Вони починаються на скронях й закінчуються за вухами. Чіткість увійшла в усі чоловічі стрижки. Це ж стосується ліній бороди. Її підправляють рази два на тиждень, а малюнок на скронях заростає й втрачає чіткість за тиждень. Тому перед нанесенням треба розуміти, що за тиждень зачіска втратить свіжість.

Що вийшло з моди?

Підбиті напомаджені чуби, які стирчать до гори. Вони забирають час для укладки і зачіска втрачає чіткість ліній, яка ввійшла в моду. Довгі хвостики відстригли вже мабуть всі. На коротку стрижку з боків перейшов український футболіст Євген Мілевський. Пасма відстриг й футболіст Андрій Шевченко, як тільки перейшов у політику. Зараз у нього класичний полубокс із філірованою гривкою. Це найпоширеніша зачіска політиків. Вона спокійна й нейтральна. Так само стрижеться Володимир Зеленський. Добре підстригали Віктора Януковича. Напевно щотижня, бо завжди виглядав дуже акуратно.

Як стригтись чоловікам із залисинами?

Святослав Вакарчук ховає залисини під короткими пасмами. Насправді нічого не треба робити, бо тоді ще більший акцент на лисинах. Вихід один - стригти всю голову рівномірно під одну насадку. Така зачіска в Арсенія Яценюка. У нього волосся зверху не росте, але нормальна форма черепа й залисини його не псують.

Зараз ви читаєте новину «Моду на чоловічі стрижки диктують футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі